Concurs per triar el logo del comerç local

04/04/2018

Concurs per triar el logo del comerç local

Ja estan disponibles les bases del concurs de disseny del logotip del comerç local de Riudoms. Les persones interessades en participar poden consultar aquestes bases clicant en l'enllaç al final d'aquesta notícia. El concurs té per objectiu seleccionar un logotip destinat a ser la imatge de la Taula del Comerç de Riudoms i per utilitzar-lo en tots els materials audiovisuals i de promoció que impulsi aquest òrgan de participació del sector.

Les bases indiquen que es valoraran els treballs que donin una imatge moderna, original i proactiva del comerç local de Riudoms. I a més de la qualitat i la capacitat de representació del logotip, també es valorarà de manera positiva propostes flexibles, que permetin que el logotip s’adapti a una diversitat d’espais, formats i aplicacions possibles on es pugui incloure, com ara tríptics, fulletons, publicacions, locals comercials, pàgines web...

El premi per al guanyador és de 500 euros i el termini d’admissió de propostes estarà obert des del 4 d’abril fins al 15 de maig de 2018. Les propostes s’hauran de presentar a l’Ajuntament de Riudoms, al carrer Major 52, de dilluns a divendres de 9 a 14 i els dilluns a la tarda de 17.00 h a 19.30 h (exclosos els festius), omplint la corresponent instància que es facilitarà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Les persones interessades en participar poden descarregar les bases, en català aquí.