El Servei de Menjador Escolar serà gestionat per les AMPA’s a partir del curs 2021/2022

27/04/2021

El Servei de Menjador Escolar serà gestionat per les AMPA’s a partir del curs 2021/2022

Després de diverses converses entre l’Ajuntament, l’AMPA de l’Escola Beat Bonaventura i l’AMPA de l’Escola Cavaller Arnau s’ha decidit que, a partir del curs 2021/2022, la gestió del Servei de Menjador Escolar es porti des de les dues AMPA’s de forma conjunta a cadascuna de les dues escoles, sempre amb el suport de l’Ajuntament de Riudoms.

Des del seu inici, el Servei de Menjador Escolar de les dues escoles de Riudoms sempre s’ha gestionat per l’Ajuntament de forma directa a través d’un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Camp, que és qui té la competència delegada des del Departament d’Educació per gestionar els menjadors escolars de la nostra comarca. En l’actualitat però, la llei vigent dificulta la gestió dels menjadors escolars per part de les administracions locals, però sí que permet fer-ho a entitats i associacions.

Aquest canvi comportarà modificacions a nivell administratiu però, pel que fa a l’organització, garantirà la continuïtat del Servei de Menjador tal i com sempre ha existit al nostre poble.