Es presenta el calendari de fruites i verdures locals

17/03/2023

Es presenta el calendari de fruites i verdures locals

L’Ajuntament de Riudoms, de la mà de les regidories de promoció econòmica i de medi rural, ha presentat avui un calendari amb una relació de 56 fruites i verdures locals i l’època de l’any en que aquestes es poden trobar al mercat.

El calendari s’ha elaborat amb l’assessorament dels pagesos de Riudoms i ha comptat amb la col·laboració dels dos centres educatius del poble, que hi han aportat dibuixos dels diferents vegetals fets pels alumnes dels centres. En el disseny resultant s’ha aprofitat els colors de cada il·lustració per marcar la línia que senyala en quina època de l’any es pot trobar la fruita o verdura en qüestió al mercat.

La iniciativa parteix amb dos objectius concrets: per una banda, promocionar i impulsar els bons hàbits alimentaris, especialment entre els infants del municipi; per l’altra, actuar com a reclam per afavorir la compra de proximitat en els comerços locals. El calendari es repartirà pròximament per les escoles i les cases de Riudoms i podrà consultar-se a les botigues per potenciar la compra de productes temporada.