L'Ajuntament presenta l'oferta formativa per al curs 2019-2020

13/09/2019

L'Ajuntament presenta l'oferta formativa per al curs 2019-2020

La regidoria de Formació presenta l’oferta formativa per al curs 2019-2020 que, aquest any, ofereix un total de 17 activitats distribuïdes en diferents àmbits. 

Els cursos de manualitats, formació i salut i benestar són gratuïts i inclouen cursos, tallers i xerrades per desenvolupar habilitats, aprendre i perfeccionar llengües o noves tecnologies, fer exercici físic i millorar la salut i benestar personal. 

El programa també incorpora les Aules d’extensió universitària per a majors de 55 anys, amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, que ofereix 24 xerrades, d’octubre a abril, sobre temes diversos que s’han seleccionat a partir dels suggeriments de les persones que hi han assistit durant els anys anteriors. Aquest programa de xerrades té un preu d’inscripció de 10 €. 

Un any més, s’ofereix una nova edició del programa «Emprenedoria i empresa» que inclou dos cursos de curta durada destinats a empreses i comerços, a futurs emprenedors i a persones que busquen feina o volen canviar d'àmbit professional i que tindran lloc aquesta tardor. Es tracta del curs "Design thinking - Redissenya el teu model de negoci" que vol fomentar el pensament creatiu per dissenyar un procés que permeti emprendre o reorientar el negoci, i del curs "Formació en competències clau en recerca de feina" orientat a aprendre eines i recursos per buscar o canviar de feina.

Inscripcions a partir del dilluns 16 de setembre

El període d’inscripcions començarà el dilluns 16 de setembre i es formalitzaran presencialment, per la persona interessada, a l’Oficina d’atenció a la ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Riudoms o en línia a través d'aquest ENLLAÇ. Les Aules d’extensió universitària s’hauran de fer obligatòriament de forma presencial a l’OAC.

Les persones interessades han de tenir en compte que totes les activitats tenen places limitades. Per tal de millorar el funcionament dels cursos, cada persona podrà inscriure's a un màxim de tres activitats. 

Podeu consultar el programa d'activitats a "documents associats".