L'Escola de Lleure obre les inscripcions per aquest estiu

02/06/2023

L'Escola de Lleure obre les inscripcions per aquest estiu

L’Ajuntament de Riudoms obre, a partir d’avui, el període d’inscripció per a l’Escola de Lleure «Viu l’estiu» d’aquest 2023 adreçada a infants i joves de P3 a 1r d’ESO que, durant cinc setmanes, es divertiran fent activitats de lleure al voltant d’un centre d’interès dedicat a les agències de detectius.

L’Escola tindrà lloc del 26 de juny al 28 de juliol a les instal·lacions de l’Escola Beat Bonaventura i el seu horari serà de 9.00 h a 13.00 h de dilluns a divendres. També s’ofereix el servei d’acollida matinal, de les 8.00 h a les 9.00 h, i el de menjador, de les 13.00 h a les 15.00 h, tot i que en aquest cas cada infant haurà de dur el seu propi menjar en una carmanyola.

Un any més, l’empresa CapiCua Serveis Educatius serà l’encarregada de gestionar l’Escola així com les inscripcions que es faran de manera telemàtica des d’aquest divendres 2 de juny fins al diumenge 11 de juny.

Els preus públics aprovats són els següents: servei d’acollida, 12 €/setmana; Escola de Lleure, 40 €/setmana; i servei de menjador, 15 €/setmana en concepte pel servei de monitoratge (no inclou el càtering).

Com realitzar la inscripció per a l’Escola de Lleure 2023?

1. Omplir el formulari i la fitxa d’inscripció a la pàgina web riudoms.cat/escola-de-lleure o a serveiscapicua.cat/inscriu-te/

2. Realitzar el pagament, mitjançant transferència bancària als comptes corrents indicats en la fitxa d’inscripció, en funció de les setmanes i els serveis als quals s’inscrigui l’infant/jove.

3. Per tal de formalitzar la inscripció, caldrà enviar a l’adreça de correu escoladelleure@riudoms.cat la següent documentació: fitxa d’inscripció; targeta sanitària de l’infant/jove; i justificant de pagament.

Podeu consultar la guia informativa a AQUÍ

Per a més informació o qualsevol aclariment sobre l’Escola de Lleure 2023, podeu contactar enviant un correu electrònic a escoladelleure@riudoms.cat (Ajuntament) o a info@serveiscapicua.cat (CapiCua Serveis Educatius).