Nou taller per una vida més saludable

23/09/2015

Nou taller per una vida més saludable

El taller "Mou-te amb salut" és una proposta nova del programa de Cursos, tallers i xerrades 2015 - 2016 que organitza l'Ajuntament de Riudoms, en col·laboració amb la Residència L'OnadaL'objectiu d'aquest taller és ajudar a prevenir moltes malalties, sobretot de tipus cardiovasculars, i a millorar la salut en general. 

Durant quatre sessions, que es desenvoluparan al llarg de tres mesos, fisioterapeutes i terapeutes de la Residència L'Onada de Riudoms seran els encarregats d'ensenyar tècniques per millorar l'estat físic i aconseguir d'aquesta manera tenir una forma de vida més saludable.

Aquesta activitat, gratuïta i d'una hora de durada, tindrà lloc durant aquesta tardor i es realitzarà al Parc de Salut ubicat a la Via Romana. Les sessions previstes seran el dijous 24 de setembre i el dimecres 7 d'octubre a les sis de la tarda, i el dijous 22 d'octubre i el dimecres 4 de novembre a dos quarts de dotze del matí.

Les persones interessades a realitzar aquest taller cal que s'inscriguin prèviament a les oficines de l'Ajuntament de Riudoms.