Programa d'activitats del Carnaval 2024

02/02/2024

Programa d'activitats del Carnaval 2024

Torna el Carnaval a Riudoms. Enguany ho farà dels dies 8 a 11 de febrer una sèrie d'actes per a petits i grans.

Dijous Gras

S'obrirà la festa el Dijous Gras amb el tradicional berenar que l'Ajuntament ofereix per a tots els nens i nenes de la llar d'infants i les escoles Beat Bonaventura i Cavaller Arnau. El mateix dia, l'Associació de Jubilats organitza una tarda amb berenar i ball.

Carnaval, una festa esbojarrada

El divendres hi haurà un dels plats forts de la festa, amb la Festa Familiar on arribarà el Rei Carnestoltes. Serà una festa amb un berenar popular, molta música i amb un espectacle que amenitarà la jornada.

I diumenge serà el torn del concurs de disfresses i del ball infantil al Pavelló Municipal. Serà una tarda que comptarà amb l'espectacle 'Tour Disco Show' i hi haurà una desfilada on es podran veure les disfresses més originals de Riudoms. Les més originals seran premiades! El mateix diumenge de 17 h a 18 h es podran fer les inscripcions al mateix pavelló. Podeu consultar les bases del concurs de disfresses a documents relacionats.

Activitats per petits, joves i grans

Els més petits podran anar a una sessió especial de Carnaval de L'hora del Conte a la Biblioteca Antoni Gaudí que porta per títol 'Festa de papers de colors'. En aquesta sessió, a més d'escoltar un conte, els més petits podran fer un taller amb confeti i hi podran anar disfressats.

Pels més joves, hi haurà una festa jove a la nit de dissabte. Amb el DJ Aleix Cano als plats, està dirigida als joves que tenen les edats de cursar entre 2n d'ESO i 2n de Batxillerat. Qui vulgui també hi podrà anar disfressat.

Finalment, diumenge a la tarda es tancaran els actes de Carnaval amb el Ball de diumenge de la sala multiús del Casal Riudomenc, que estarà amenitzat pel duet Velvet.

 

Adjuntem el programa complet a documents relacionats.