S’obre el període de sol·licitud de subvencions directes a empreses i comerços de Riudoms

14/10/2020

S’obre el període de sol·licitud de subvencions directes a empreses i comerços de Riudoms

A partir d'avui, 14 d’octubre, ja es poden sol·licitar les subvencions directes al sector comercial i empresarial del municipi de Riudoms, en atenció a determinades necessitats derivades de la situació d'emergència de salut pública i pandèmia internacional que va suposar la declaració de l'estat d’alarma per part del govern de l'Estat per a gestionar la situació de crisi sanitària. 

El procediment de concessió de les subvencions serà l'ordre cronològic de presentació de les sol·licituds, fins a l'exhauriment del pressupost, que és de 45.000€.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el divendres 27 de novembre de 2020. 

Podeu consultar les bases de la convocatòria a: AQUÍ

La presentació de sol·licituds es podrà fer per mitjà de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Riudoms, de la següent manera:

1. Emplenar una instància genèrica a la Seu electrònica de l'Ajuntament de Riudoms AQUÍ

2. Cal adjuntar el model específic següent degudament emplenat (AQUÍ) i la documentació requerida a les bases de la convocatòria.

3. Per dubtes, podeu seguir el manual següent: AQUÍ

En cas de ser impossible el tràmit electrònic, es podrà fer presencialment a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania, de la següent manera:

1. Cal demanar cita prèvia AQUÍ  

2. Cal acudir a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament el dia i a l’hora fixada prenent les mesures de prevenció necessàries i amb el model específic emplenat en paper i els documents requerits a les bases.