Enquesta Fira 2016

Un any més, durant els dies de la 36a Fira de l’Avellana, s’ha realitzat la consulta ciutadana adreçada als veïns de Riudoms amb la finalitat que aquests expressin la seva opinió sobre diferents temes de caràcter local. En aquesta ocasió, l’Ajuntament va exposar quatre propostes relacionades amb les tradicions i actes festius, el nucli antic, la circulació i les entitats locals.

  1. Molts municipis del nostre entorn tenen com a element principal de les seves festes majors un seguici popular amb diferents elements festius, com ara balls tradicionals, bestiari, i altres expressions de cultura popular. Creus que aquest és un projecte interessant a desenvolupar progressivament durant els pròxims anys a Riudoms?
  2. El nucli antic és el cor d’un poble. En aquesta legislatura és una prioritat municipal la seva modernització, tant des del punt de vista urbanístic, com del comercial, social i lúdic. Per finançar-la es pot fer amb els impostos dels riudomencs o amb l’endeutament municipal. L’Ajuntament de Riudoms té un endeutament molt per sota del màxim permès i per això, com es va fer en les obres del Casal Riudomenc, si és necessari pot augmentar-se, sempre respectant els límits legals establerts. Per tant, quina és, segons la teva opinió, la millor manera de fer a Riudoms la inversió al Nucli Antic?
  3. La reduïda amplada de l’Avinguda Pau Casals fa que quan s’hi troben dos vehicles de grans dimensions s’hi complica la circulació i, en algunes ocasions, aquests malmeten part dels balcons de les cases del carrer. Aquesta situació s’evitaria si no es deixessin circular vehicles de grans dimensions per aquest punt del poble, però al fer-ho, es perdria una de les dues parades d’autocar del servei de transport públic, quedant operativa només la situada a l’antiga bàscula-Plaça del Portal. Creus que s’ha d’evitar la circulació de grans vehicles per l’Av. de Pau Casals?
  4. Riudoms té una potent xarxa d’entitats locals que són un dels puntals de l’activitat social del nostre poble. L’Ajuntament de Riudoms anualment col·labora econòmicament amb aquestes entitats per tal que duguin a terme els seus projectes. Aquest any obrim una línia addicional de col·laboració amb les entitats, ajudant amb una dotació econòmica extra de 1.000 € a cadascun dels quatre projectes que siguin de més interès pels riudomencs. Quins són els projectes que creus més interessants per Riudoms i que, per tant, han de comptar amb el recolzament econòmic addicional de l’Ajuntament?

Els resultats obtinguts es mostren a continuació en el següent enllaç: